serious den suko nabil!

ntah apa aura kali ni den minat bona dgn NABIL ni ha. kalau ikut kan, aku bukan heran pun dgn dia since dia dalam rajalawak, mahupun lepas menang, mahupun kisah cinta dia. mcm aku cakap lah, ada aura kot kali ni. yg lain semua tolak tepi. 

SEPAH, ok jugak. baru jugak kenal derang ni. kalau tak mcm selalu bed cakap 'aram tau!' JOZAN? mcm tu la. ZIZAN, dgn gedik dia, JOHAN lagi outstanding. JAMBU tu den tak bape kenal tp kelakar jugak walaupun banyak lawak dia yg den tak paham. 

BALAS? so double meaning! aku ni naive bab lawak2 unsur SX nih. so bila org da gelak, aku lmbt catch up sikit. sungguh tak bekenan. hat lain- lain den tak bape kenal. so all the best NABIL. kalau diperlukan nanti, den undi la ekau yo!

kalau tgk dia kat show, tak tegedik- gedik pun. yg jadi aku boring tgk rajalawak ni, bising, bingit. bukan kelakar jadinya, serabut je lebih. so, aku suka nabil's performance. ceh, kalau dah suka tu, suka je la ye. kalau dah tak suka tu, semua tak suka ye. hehehe... normal la kan. undi nabil yo! MAHA RAJALAWAK BERSIARAN SETIAP JUMAAT JAM 10 - 12 MALAM DI ASTRO WARNA MELALUI PAKEJ MUSTIKA.

note : promo tak berbayar :p

11 comments:

Anonymous said...

ayah pn minat nabil gak smpi tinggal kjp nk msk nsi sbb nk tngok nabil, dgn bertuala nye..! huhu..

alyyani said...

AINAL : PERLU KE MENTON DENGAN BERTUALA NYE TU? HAHAHAA... NABIL NYE LAWAK JE KOT YG SEMUA ORG PAHAM AND TAK KECOH MCM LAIN. HEHEH...

Anonymous said...

tp i sokong jozan! heheh..

alyyani said...

ANONYMOUES : TAK YAH LA SUSAH2 UNDI SEBAB UNDIAN DEME DAH TINGGI, YG MINAT NABIL KENA KERJA KUAT LA UNDI :D

amal_fc1303 said...

oit nie kemain minat kat nabil nie. apa aura la yg nabil bawak smpai ko gilo sgt ket nabil nie. smpai promote dekt blog lagi nie ha.

den xdpt la nak tgk nabil nie sbb sinie astro xda mustika ha.

Ryn said...

iklan tak berbayar nmpknya...kuikuikui...

Anonymous said...

jozan menang laa k.ngah.
tidak dapat disangkal lagi.
nabil spoil sbb dia ckp loghat n9.
kalau cakap mcm biasa much better maybe.

ibuayahdamia said...

alahai...tak pernah tgk lagi maharajalawak ni..sebab tak subsribe astro warna..lagi best movie channel...huhu

mrs.spicy said...

den suko jugak. jozan pon suko!.eee.suko lah dengan kata lain.

nome said...

nabil aku suka, jozan aku suka, jambu pun not bad...tp yg aku frust si R2 kuar...bg aku la kan...better si amir tu yg kuar....

sedikit kata2 utk amir "AMIR, I'M SORRY! LAWOK MU MENGECEWAKAN!"

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

betul la kak mie, kecewa R2 kluar.. dorang antara yg best juga.. jue suka sepah, jozan, jambu, R2 and nabil..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in