mama alone & Maha Rajalawak

sekarang ni, sejak bila lupa suda, every friday night gi main futsal kat futsal tonga sebelah rumah aku ni je. barang sejam dua balik lah beliau. in fact sekarang pun aku alone dgn niadel. lepas futsal tadi, wan pegi studio record lagu untuk budak sekolah pendidikan khas. tolong band mate dia. aku tak kisah, sebab weekend ni, turn jumpa kawan aku lak. kahhhhhhhh... demokrasi dalam rumahtangga :D so niadel camne kalau mama je handle?

biasanya kan, kalau aku sorg je jaga niadel, Allah permudahkan urusan la. niadel pun behave. tgk je la tu, share sebantal! tak pernah2

settle minum susu, nia sambung color2.

kalau dah nampak apa kaka buat, adik mesti nak ikut. color la jugak kan.

khusyuk barang seminit dua...

lepas tu, back in action!

nia pun ikut mood gak. kadang nak share, kadang tak mau. bila tak mau, tgk la mana dia sorok color pencil dia. letak bawah tmpt bersila! sabajela. 

note : how was my review on Maha Raja lawak?
kalau ada ulangan, tgk part nabil eh. sangat best! 

3 comments:

amal_fc1303 said...

esok jugak subscribe mustika. nk tgk ML punye pasal. hahaha

Rizziela said...

wah! ada cousin artis gitu

Kasehku said...

Waaa. Tak tahan tengok pencil tu tersorok. Cumil...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in