2 beradik bersalin serentak!

actually tak la serentak. masa kawan aku dalam pantang ni, kakak dia pulak bersalin. mmg pregnant pun sama- sama. sorg baby boy, sorg baby girl. syok la atuk dgn nenek nye dpt 2 cucu serentak. sepasang lak tu. so last weekend sempat melawat lin dgn kakaknye nor yg masih lagi on confinement leave. 

konvoi dgn ita berpandukan garmin yang macam haram. last- last call lin soh fetch kitorg. rasa jauh betul rumahnye. akhirnya dapatlah ketemu dgn azry zaquan dan aisy afrina. sama comel. mmg gamat la rumah, bukan baby je, dgn anak- anak kitorg lagi. hajat hati nak stay lama. tp tau lah budak, mana bole duduk diam. lagi lama kang, mau bekecah lagi. gitu gini, about 2pm, kami pun beransur. lagi pun tak mo ganggu baby nak tido. 

to lin and nor selamat menjadi mama ok! and be a good one which i'm sure you will... :)

kami dijamu dgn mihun goren, cekodok pisang dan banyak lagi. nia siap mintak roti dgn kaya lagi nak sapu. aduh anak aku, pantang nampak, semua nak. papa tgk dari jauh je malas nak meletup.

dulu mama classmates, sekarang anak pun classmate. tp mcm tak classmate je. tgk la tu, nia ada hati nak tolak diana. tak bagi dekat dgn fish!

little zara, kakak diana, dgn nia yg mengepung akuarium

ni la anak lin. azry zaquan namanye. awak tido, sebijik mcm mama awak tido tau. hahaha..

nasib baik la ada akuarium boleh alih perhatian anak- anak kitorg ni. tp hat kecik tak heran pun. mesti nak cari mama gak.

ni pulak sepupu azry, aisy namanye. berpantang kat rumah lin gak. senang mak nye leh jaga serentak. baru 12 hari.

before we left. ini wajib. thanks lin sebab sudi bagi kitorg kecahkan umah ko. huhu...

5 comments:

nome said...

tahniah pd kawan ko beb....senang mak jaga sekaligus..dok satu umah..riuh rendah umah mak dia dgn suara cucu2 kesayangan

amal_fc1303 said...

best2 dpt cucu dua skali...

Fieza said...

handsome si Azry ni..

Nana Aziz said...

wey, muka anak lin sejibik cam muke die...wah..anak mama tuh..

alyyani said...

nome : tu la pasal. serentak pulak tu. dpt sepasang. mmg best.

ina : tu la pasal.

fieza : handsome eh fieza? kembang la mak dia kalau baca ni. :p

nana : mmg sebijik muka mama dia kan?

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in