yesterday was perfect, today is a good start...

morning korang. masuk ofis dah la lambat pegi update blog dulu. muahahahaa.... bersih sgt bilik aku harini, aunty cleaner ni rajin pulak. selalu asal boleh je. so meja pun tersusun, nak usik keje pun sayang. ewah, alasan.

last week minggu sakit kan, so, towards the weekend aku dah beransur sihat. thanks korang yg concern pasal aku. actually aku ada beli supplement untuk tonsil ni. suggested by my good friend. once da dapat, aku up ye.

so, bila sabtu tak kemana, ahad tu pagi- pagi dah keluar rumah. semalam semua nye ontime dan best. tu pun next entry eh, tak dan nak up gambar. kang tak tebuat keje lak. hehehe.. 

pagi ni bangun rasa fresh sgt. hopefully its a good start and weekend for me and my family.  siap laki aku "oi mama, harini hari isnin, bukan hari ahad ye!" punya syok tido. tp laki aku lak tak sihat. pass baton pulak. pening- pening katanya, mengandung ke bang? muahahahaa...

pukul 9 pagi patut dah punch in, tapi kitorg masih kat rumah. ingat harini cuti sekolah jugak. heheh.. so, sebab papa tak sihat, mama la bawak 3 org anak- anak ke nursery. 3 org anak weh!

pencarian baby doll berakhir. thanks korang yg bagi suggestion. siap pengasuh adel call aku bgtau nak belikan baby doll dia. takpe2, mama dah beli. rasanya hat ni sebijik mcm yg dia dok main kat nursery tu. siap bukak katup mata lagi. then gelak- gelak. ish, ngeri tul!

so, what should we call her? hahaahha...

2 comments:

Daleela said...

call 'her' baby siti.. hehehehe

nome said...

aku manyak takut oo dgn patung camtu...lagi2 kalau dia ketawa or nangis...huhuhu...

apa kata ko namakan anak patung itew sbg 'baby' or 'dolly'...eekeke..dolly jer tau..bukan dolly parton...kahhhhhhhh

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in