new gadget yg cool

semalam ada beli something so dapat free gift yang bernama neck pillow speaker. macam- macam. harga neck pillow speaker ialah RM39.90 siap ada waranti 6 bulan lagi. ish, macam2 la sekarang ni kan. so sape yang rasmi dulu? anak dara aku la, nia sape lagi. sambil baring sambil dgr lagu betul2 kat telinga speaker nya. konsep macam earphone, tapi ni speaker, so others leh dengar. kalau dalam kete bole cucuk kat hp. kalau ada incoming, tak lah kena saman sebab pakai neck pillow speaker ni. kahhhh... lawak la pulak. camne rupanya? scroll. :)

ni lah rupa neck pillow speaker. aku request kaler biru. ada color pink jugak.

nia yang landing atas neck pillow speaker ni sambil layan mp3 lagu hafiz, awan nano...

peace versi nia. selesa benda ni. melegakan tengkuk.

sebab aku rasa macam tak perlukan sangat benda ni, aku berbesar hati nak hadiahkan neck pillow speaker ni untuk adinda ku tercinta, http://amalfc1303.blogspot.com yang telah sudi mengupgradekan header aku yg cun pada mata aku. ewah! so aunty ina, nia & adel give this neck pillow speaker to you! takde kesan susu ye. heheh...

7 comments:

Chik Na said...

menarik betul neck pillow speaker nih...

jiwa kacau said...
This comment has been removed by the author.
amal_fc1303 said...

suka2 weyh..
mekseh la present kat aku bantal nie.

@e_da said...

bestnya..beli katne?

ibuayahdamia said...

macam2 benda sekarang ni kan..
canggih..

myaishahhafiz said...

canggih tu, beli kat ner?

ellin_ibu_awathif said...

a'a, beli ktnerrr

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in