new family breakfast box at mcD

tak tau sejak bila ada new combo ni. tp i think its cool. tp kan, box dia sgt la big. makan ruang kot. tp ok la, very compatible. dah lama nak breakfast kat mcD tp asik tertangguh je. so pagi semalam, pegi jugak walaupun malam td nye tido lmbt gile. tgk2, ada combo baru la. best2. jimat pun jimat.

 new big breakfast box ni menarik lagi ramai org kot. sampai habis la box dia. box A untuk 2-3pax. Box B untuk 3-4pax

kitorg amik Box A which includes 1 set of big breakfast, 1 set of pancakes and 1 sausage mcMuffin with egg. 2 tea.

nia suka pancake dia. oh btw, kalau dulu diorang pakai polystyrene, sekarang dah pakai kertas je.

pukul 8 pagi dah sampai sini. dpt la port tepi play area.

dah makan, ke sini la cam biasa.

adel ni, tak padan dgn kecik. mmg slumber je nak join main jugak. then kalau ada org tersentuh adel, mesti kakak nye bebel tak bagi. protective la pulak. kalau kat umah....

mentor dan protege. mmg adel pun turun gaya ni jugak tgk kakak nye slide gitu. ish2..

hehehe apekehey nye adel buat gini? nak gurau2 dgn papa la tu...

9 comments:

Ibu Mifzal Arsyad said...

McD..mmg favorite ainey..tp jrg makan sbb jauh..kalau ke Ipoh or Kampar..mmg x lepaskan peluang..pernag 2 kali breakfast kt mcD....ainey pun x tau ada combo tuh ..hehe leh la pi try nnt..

mummy_ayu said...

sama la kita b'fast mc'd weekend ari tu..tapi yg diaorg suka bab main tu..

Sricahaya said...

sonok budak2 tu kan sarapan smbil bermain..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

i like mcd b1st.. pancake sedap!!!!!!!

amal_fc1303 said...

huish rjin sungguh la ko nie.
punye nk breakfast kat McD sanggup bgun awal pgi tu..
cm best je breakfast dia.

Mama Likha said...

paginye korang bangun erk. weols klo sabtu ahad, kul 12 bru kuar rmh. tk pnah lg kul 8 dh ada kt mne2 huhu... truk tul!

Iela Fazielah said...

wah.. jimat box combo ni... nak cuba gak la... i lovin it!

Iryani Noor said...

lama dh tak mkn k mc d.. selalu delivery jer.. hehehe.. dasar malas nk berjalan...

nome said...

sempoi gak bekfest kat mcd...sambil makan...leh layan anak2 main kat situ...good idea!

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in