majlis kesyukuran & birthday party

sabtu lepas, sempat menghadiri majlis kesyukuran masuk rumah baru kak ila and her hubby momok. sekaligus celebrate birthday anak- anak mereka berdua yang comel iaitu syafiqah & irfan. terror la akak date anak- anak lahir dekat2. senang buat birthday party. ehehehe..

btw, husband kak ila dgn wan ni adalah coursemate masa kat upm dulu, what a small world bila bini diorg ada interest yg sama iaitu berblogging. so jumpa la kat sini. best2!

alhamdulillah majlis berjalan dgn lancar, cuaca baik, tetamu pun ramai, food pun best. so mesti tuan rumah pun happy kan? so thanks to kak ila and husband sebab sudi jemput kitorg sekeluarga datang memeriahkan majlis. nia and adel were everywhere on that day. sgt la susah nak makan sebab diorg tak duduk diam. tp dpt la rasa laksa yg best itu. thanks kak.

masa kitorg baru sampai ni, tgh ada bacaan yasin. nia nmpk sgt selesa je, tu yg buat mcm rumah sendiri.

bersama tuan rumah yg tak lekang dgn hp. tgh tension orang kemah tak dtg. huhu... syukur cuaca ok. time ni adel tgh lena tido.

mmg best la konsep rumah diorg ni. merah, putih hitam. sgt urban. tgk perabot dan hiasan pun mmg best sgt konsep dia.. rasa mcm nak naik atas tgk family hall dia, tp over la pulak kan. tp tuan rumah offer. tapi segan. heheheh..

si hensem irfan. the birthday boy. behave je tgk anak2 diorg ni..

kakak nye syafiqah. terror kak cari baju. mmg sedondon dgn theme rumah. syafiqah ni pun behave sgt.

masa nak masuk dapur basuh tangan nia, kak ila tgh bukak kek. so sempat la snap. heheh... kek SR kegemaran semua..

ni kek irfan. walaupun celebrate sekali, kek tetap ada 2. baru la fair. heheh

bila adel dah bangun, pening la aku. mmg tak dpt nak concentrate makan. ni nampak belon nak belon pulak.

time for cake cutting session. ni favorite nia la. nyanyi lagu birthday to you, ada kek, tiup lilin, potong kek. tak bergerak dia dari situ. mcm birthday dia je ye.

sebab nia enterframe kat meja depan, aunty ila bagi topi satu kat nia. dia dok stone kat situ...

dah settle makan kek, kitorg pun berangkat pulang.

nia dgn adel dapat doorgift yg sgt best. bukan anak2 je suka, mak bapak pun suka jugak. mmg best la. again, thank you so much to kak ila sekeluarga. :)

6 comments:

mummy_ayu said...

Ayu pun gie gak tapi lambat ..malam baru sampai...
tu la..cantik kan Ila deco mah dia.tu yg buat tak sabar nak pindah umah sendiri..nak deco2 jugak..

r|nA @ ja|j|na said...

amboi nia, bukaan luas sgt tu..sedap sangatlah kek tu ye :)..

Iela Fazielah said...

alyyani: cantik2 gambar kamera kamu ea.... boleh tak pas gmabar tu semua tru ilahfazilah@gmail.com.. akak kekurangan gmabr... nak cuci semua... i want ur picture,...cantik...

neway thans 4 coming ea... adel n nia really enjoy!!!

Rizziela said...

Memang cantik rumah dia......menarik...

shah-ila-ain said...

sonok tengok nia n adel dah besar2 dorang...baju pun pakai same jerrr...hehe...comelll...

nome said...

beb, muka nia cute la...aku soker tgk

umah kwn ko ni sgt moden dan urban...cantek...boleh copy paste nih buat kat umah kita2 nnt...ekeke...

nway majlis besday kwn ko ni sgt meriah...cantek2 plak tu kek anak2nya

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in