korang tau tak apa best nye ada blog?

selain dari jadi e-diary dan medium untuk show-off, muahahahaha.... ok2, bukan menunjuk tapi bercerita ye tak? ok je, tp tgk jugak cara penyampaian sesuatu statement tu kan.  kalau ada statement2 aku yang korang berbulu je nak baca, please please, let me know ok! ewah kelaut dah. ok, selain dari daily journal, apa yang best lagi, kita dpt ramai kawan. and yg lagi best nye bila kita selalu gi blog and tinggal jejak, then melarat ke fb, then twitter, then change no, then jumpa. best kan?

dan yg best nye, bila jumpa rasa mcm dah lama kenal je even though baru 1st time jumpa. in fact turn to be my best friend. mmg best. sebab kita datang dari kelompok yg sama iaitu mommies!

so, sabtu lepas melawat newborn baby leen and husband. their second edition. everything was unplanned. dpt text dari leen, dia dah selamat bersalin. so, say congrats kat fb and cakap nak visit, put reply. dalam tak plan tu, jumpa jugak kat wad HPAN. aku kenal diorg masa ian's birthday bash, anak nye jiey. dari situ sampai la berjumpa. their no more my blogger friends, but they are my friends! best kan ada blog? :)

 puan roselin dalam wad orkid 7

meet obiya for the first time! pantang flash jugak awak ni eh :p

kalau ramai- ramai visit, baby letak kat nursery room. so leen tunjuk kat hp je la. ni fresh from oven. suka kalau dpt capture gmbr mcm ni kan? 

alalala..suka gmbr ni. MRD second edition yang belum di-announcekan nama nye. tunggu ummmi dgn abah dia buat press conference yek. kahhhhhh

catching up. put, leen and me.anak- anak kena kepung!

alhamdulillah dalam susah hati fikir nak kena ceaser, semua dipermudahkan, sakit tak lama, bersalin senang, yg best tak koyak! cayalah leen!

rasanya mmg sebijik macam abang rayyan dia. comel and gebu sgt!

ada 2 baby kat nursery room tu.

to leen and family, tahniah dari kami sekeluarga dan selamat berpantang dengan jayanya!

ramai baby yang menunggu masa nak keluar je kan? aku doakan semua dipermudahkan ye. amin....

note : lepas visit leen and baby, pegi jumpa blogger gak tau! :)

10 comments:

amal_fc1303 said...

best blogging dpt kenalan baru..

Affieza said...

Ha'ah sgt best kn kak...wlpn xpernah kenal tp bila dh selalu baca cite2 kt blog terus mcm dh kenal lama..hehe

tims said...

congrats to ur frend..
anyway sis folow sini,nanti terjah n folow ye..tq

~aSHa~ said...

boy ke girl tu...


seronok kan jumpa kawan2 baru...yakni kawan2 bloggers

Iela Fazielah said...

betul..mmg seronok jumpa kwn baru

Iryani Noor said...

blog memang boleh merapatkan silatulrahimm.... dpt kawan baru.. best...

ngegegge suke la tgk baby... windu plak time sopia kecik2 dulu

nome said...

begitulah juga dgn persahabatan kita yg asalnya dipertemukan daripada alam blogger...cecewahhh...now sudah menjadi teman sejati yg rapat...semoga persahabatan kita yg terjalin, akan kekal erat selamanya

comel tol baby kwn ko tu beb...say congrates kat dia :D

a n a s t a s y e a said...

memang best bila dapat kenalan baru kat sini .. =)

anastasyea's latest post .. Aznil Nawawi Pengacara Akademi Fantasia 9 Musim Terakhir ( AF9 )

chekna @ mama ziyad said...

sambil menyelam sambil minum air, sambil berblogging, sambil dapat kawan baru...

Leen Die said...

ko nie kan aly mmg femes ler..gmbr aku yang tak seberapa chumel pun ko letak..tpkan sporting giler hubby ko...pandai dia capture gmbr2 kan..hebat tul...neway thanks kat ko ngan put coz dtg lawat aku..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in