harini korang buat apa eh?

kitorang melepak je kat rumah. bangun pagi- pagi kemas rumah. vakum 1 rumah. lepas tu sambung tido. lepas tu makan, lepas tu melayan anak- anak, lepas tu hujan, lepas tu tido balik. santai tak harini? tak jugak! kepung budak2 la. kang rasa nak tgk wayang la. tp tu la, cite merong sure full house. papa nak tgk cite omputeh. tgk la kalau terkeluar kang. ada sehari lagi weekend. so, manfaatkan sebaiknye ye. spend our quality time with the loves one. oh tak lupe, my sympathy and condolences goes to all tsunami and earthquake victims in japan. dunia dah menunjukkan tanda- tanda akhir zaman. moga kita terus tingkatkan amalan dan lebih dekat denganNya ye. InsyaAllah...

pre-love item to let go. sape nak? my size is 6/7. ada yg ok, ada yg kurang sikit. tp yg paling tak ok pun, condition dia 6/10. oh ada gak size 4/5. akak aku nye kasut. style dia, kalau beli kasut baru, dia tinggal nye kasut kat rumah aku. ni masa dia dok dgn aku la. masa kami bujang dulu kala. tp bukan nak jual. nak derma kat pusat kebajikan kat area ofis wan tu. clear banyak la aku nye almari kasut. dah tak jadi emelda marcos. hehe..

tadi ada org dtg umah jual domino's coupon. yg 20 hengget tu. so beli and terus call order. maka lunch tadi ber domino la kami.

baiknya anak- anak aku harini kan? nak buat keje pun senang..

tak sampai 10 saat pun duduk mcm kat gambar atas tu. lepas tu, dah macam2!

note : entry simple ni patut bole siap 10 minit kan. aku menaip dari petang, baru ni bole publish. banyak sgt iklan nye!

10 comments:

amal_fc1303 said...

byk nau halangan nye yer..
dri ptg mlm bru abeh yer..
dasyat2..

Chik Na said...

Chik Na lepas p sharp warehouse sale, balik rumah, masak simple-simple, kemas rumah n kemas baju nak balik kedah pagi esok... mlm ni ingat nak settle gosok baju sekolah sblm balik kampung ...

Elyn said...

At least ada gak entry ko hari ni. Dari aku duk jadi jaga ular kui kui kui

Sricahaya said...

hehehe...budak2 cam tula..celik je mata ada je akalnya...duk diam2 pun sekjap jer...pastu mula la operasi sepahkan rumah..huhuhu

Mama Rayyan said...

my son pun suka sgt main kat atas rak tv,tolak2 tv tu.klu tutup tv sure nampak chop jari dia yg kecik tu sana sini...he3

ieda said...

cuti2 nie layan makan pizza sedap kan :)

Iela Fazielah said...

uih.. naik atas tv.. bahaya2...

Murni said...

bestkn hbiskn masa shari ngan ank2 wlupn laetih layan karenah diorg..
salam kenal dri GHMB.. MUNI follow

Daleela said...

COmelnya anak perempuan... hehehe tu kenapa nak masuk TV ke?

nome said...

aku baru nak puji adel dan nia sgt behave..sekali tgk..kahhhh...camtulah yer...bile ada anak2 kecik...semua nak diteroka...panjat sana panjat sini...walaweiii..geram jer...cam nak roboh lemari tv tu...

wahhh koleksi kasut kamoo...udah ala2 koleksi kasut Kimora plak..ekeke...soon, dah bleh bikin lemari kasut besar nih...bagus alya...aritu derma baju..now derma kasut...aku tabik spring sama kamooo

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in