acik sentap! :p

malam tadi, tgh lepak- lepak. siap bole tertido tgh tunggu adel yg tak tido, sambil bertweet- tweet, adik aku tweet aku...

 
hahahah... acik sentap weh! 

hehehe.. tak lah, tapi betul la kan, buat apa nak drop komen tanya itu ini, sedangkan empunya blog tak reply. ok, sebenar- benar nye kan, i would love to do that. ye la, komen masuk, terus reply. kalau dalam wordpress mmg leh reply each komen kan? ada jugak application bole buat gitu tapi aku tak tau cmne nak letak. adik aku nye komen boleh buat gitu.

kalau masa waktu bekerja aku jarang sgt masuk blog. ye la, entry ditaip adalah schedule entry. semua entry dibuat pada luar waktu bekerja. so aku hanya dapat notification ada komen via email. kalau dapat mmg terus aku bukak baca siap, then reply dalam hati. semua dalam hati aku ni.

then bila malam bukak blog, komen dah 3 juta. ok tipu disitu. ada la beberapa, nak mereply tu kadang bercinta. aku rasa aku tak cukup komited dalam ber-blog. apa pun aku hargai setiap komen yg diberi. ingat senang ke org nak komen? so, tabiat ini akan aku ubah. aku try la acknowledge / reply komen korang ye!

11 comments:

Iryani Noor said...

sama la kite..
kengkadang sempat baca je komen2 tu..
reply nyer lambat sikit.. ehehehehe

alyyani said...

iryani : tu la, kadang nak reply. eh ada ke org nak baca balik ni. :p

Elyn said...

adeh aku pun sentap.... kekeke sbb aku pun dah lama tak balas komen!!

alyyani said...

elyn : mari la kita sentap dgn statement adik aku tuh! kahhhhhhhhh

Yu'xan Lee said...

sama la kita alya..
kekadang mmg nak balas sgt setiap komen
tp tue la bercinta sungguh
nak update entry skrg nie pon bercinta juga
huhuh

alyyani said...

yu'xan lee : takpe lah, at least kita baca dan reply komen dlm hati. hehehe...

nome said...

assalamualaikum beb...ko dah makan? nak tgk ko reply ke idak...kahhhhhhh...

nway beb...kami paham kesibukan ko tuh...bile ada masa komen..ko reply komen kami...kalau tak...no hal la beb...kahhhhhhhhhh.....

alyyani said...

nome : waalaikumsalam nome. kahhhhhh ko memamg tau. saja la uth. aku udah breakfast. :D

ala me, tak la sibuk mana, tp kang kalau dah bukak blog, ralit... hehehe..

Iela Fazielah said...

biasalakan.. sibuk.. nak wat camne... mcm akak.. suka reply kasi nampak byk komen disitu...hahaha

alyyani said...

k.iela : wah kak, jujur nye akak, i like! sy pun kadang gitu gak hahahaha..

amal_fc1303 said...

t letak kotak komen baru yer..
leh reply setiap yg ditnye tu.
heheheheh

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in