nia jam 1 pagi...

journey ke perak rabu malam lepas sgt lancar. anak- anak dalam kereta mmg tido saja. so bila sampai perak, bateri dah full. baik nia baik adel. tambah pulak uncle dgn aunty diorg jenis kelawar. malam bejaga, siang tido. so, galak la masing2. sangap gak la nak menunggu diorg tido. papa nya dah lama landing. masa tu pukul 1 pagi. nak pukul 2 ada kot. nia nampak tudung mama kat kerusi depan tv.

nia : mama, nak pakai tudung
mama pun pakai kan. bila dah pakai...
nia : ina (aunty) amik gamba.
boleh? macam- macam. segera la aunty nya snap aksi- aksi nia. mcm siang lagi je ye.





kalau ada mood dia, mau la dia senyum depan camera. kalau tak, candid saja la. ni la dia buat tgh org nyenyak tido. seronok sgt agaknye ramai yg mengadap.

hat ni pun tak tido- tido. sibuk melawat kawasan.

15 comments:

@e_da said...
This comment has been removed by the author.
@e_da said...
This comment has been removed by the author.
@e_da said...

alahai comelnya nia bertudung..cute je muka.. sib baik ada org nak layan tgh2 pagi tu kan..hehehhe

@e_da said...
This comment has been removed by the author.
@e_da said...
This comment has been removed by the author.
alyyani said...

ieda : tu la pasal. kalau semua dah gelap pun belum tentu tido budak2 ni. huhu..

ainal said...

betudung ikut mood, 2 la nia..
tetanye2, pe bnda yg nia pgg kat 1st pic 2?

ainal said...

nia nk teman uncle n aunty die smpi tdo la..

alyyani said...

ainal : cap lens camera tu la.

yo lah tu nak teman konon. patut tolong bagi tidurkan sekali.

@e_da said...
This comment has been removed by the author.
ainal said...

huh, nk tolong tdokn smpi tetido dibuatnye, bbdk 2 x tdo2 gak..

alyyani said...

ainal : baru kome tau ye!

Fieza said...

cute nia bertudung. Dah macam budak besar jer. Sama la Syakil pun tido lambat gak kalau balik kg sebab ramai melayan

Yu'xan Lee said...

Alolo comeinyer, geram auntie tgk, booking wat menantu nih, hehehe...

Rizziela said...

Comel betul la Nia bertudung...geram plak tengok..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in