free GSC ticket voucher

last month toyota bagi wan 2 tiket wayang free. due tiket wayang tu on 31st May 2011. agak- agak sempat tak tranformers 3 keluar time tu? sebab kitorg nak tgk wayang sekarang ni agak payah siki. tak penah lagi la try pegi tgk wayang sejak ber-anak 2 ni. belum ada keperluan nak try. ni dah dapat tiket free, harus la manfaat kan ye tak? target nak tgk cite transformers 3 jek. kalau keluar lepas May 2011, harus la tgk cerita lain. nak kena cari cerita yang mesra budak- budak la nak soh diorg stay put while on cinema kan?

complimentary voucher from toyota

sebelum tu toyota ada SMS tanya nak tak, memula wan cam ingat msg tu spam je, then aku cakap reply je la. no harm. then betul2 dapat tiket nye. see the expiry date. sampai 31 may 2011

so, bila transformers 3 keluar? nanti nak kena google...

note : esok keje, lusa dah cuti balik. bila keje nak siap camni? hmmmm...

7 comments:

Anonymous said...

transfomer 3 kua julai la..

amal_fc1303 said...

tu la pasal nyer. ada dgr cite march ada dgr cite julai.
mana btul nie?

nur.. said...

alya...try jer pegi..nanti bg tau yek mcmana handle 2 org..leh wanie follow pasni...wanie pun nanti nk g tgk teater LAT mcmana la plak..

follow blog baru wanie
80to78.blogspot.com

nome said...

aku peminat tegar transformers....keh keh keh....x silap aku...transformers 3 kuar 1st July 2011...nntkan di pawagam yer...maka tiket free itew haruslah ko tgk citer lain selain daripada transformers...

Iela Fazielah said...

akak pun dah lama xgi tgk wayang ni... biasanyer en momok bl DVD je tgk kat rmh... huhu

Chik Na said...

akak pun da lama tak kuar tgk wayang berdua..asyik tgk berempat or bertiga je...

Fieza said...

Wah best tiket free. Bak kata husband fiza antara benda best kat dunia ni adalah dapat benda free tul tak ha..ha..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in