sahabat selamanya - inspiring!

al-kisah, satu hari dengar lagu ni kat radio. dengar intro je dah tau upin ipin nye OST kot. makin lama dengar, makin sedap pulak. sedap tu satu, tapi bila dengar lagu ni, sangat inspiring. macam ada aura gitu. ignore the singer who sing the song ya. padi, 1 of the indon band. laki aku pun layan gak padi ni. so i dedicate this song to husband yang layan lagu padi, to my nia yang minat upin and ipin, to adel jugak (takkan nak tinggal kot nama dia kan tho dia tak tau upin ipin tu lagi) and to all my sahabat out there. kita kekal sahabat selamanya ye! enjoy! :)

 
currently love the song. 

 anak aku tipikal macam orang lain jugak, minat dengan upin ipin ni. kalau nampak ke dengar ke mesti "mama- mama upinpin" tapi tidak la obses. nia semua cerita layan. :)

4 comments:

nome said...

semoga persahabatan yg terjalin antara kita akan kekal selamanya...amin

elani makrai said...

haha...ammar pon layan upin ipin... tgh musim diorg...masa kita pon ada katun yg hot kan??

ainal said...

1st tym denga lagu ni!

Gieyana said...

mmg best lagu nie kan..maksud yg sgt mendalam..:D

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in