teddy dreams dan peterpan

disuatu malam kitorg keluar rumah, masuk kereta tetiba wan cakap "bau kereta ni teringat pulak zaman bercinta dulu" ewah. ye tak ye gak. kereta WPE aku dulu mmg pakai satu- satu nya perfume itu iaitu teddy dreams from lovely lace. yang tahan bau dia, mmg best la. kalau yang tak biasa, boleh pening gak bila masuk kete.

bila pakai balik perfume ni kat kete wan setelah sekian lama tak ber perfume, tu yang tekeluar lak ayat itu. tu memori wan kalau pasal kete. kalau aku lak, kalau dengar je lagu peter pan mmg teringat kat KBR dia la. memori gak tu. dalam kereta dia dulu penuh dgn album peterpan. band dia kalau jamming pun selalu gak dengar main lagu peter pan. 2 ni la memori zaman bercintan cintun dulu...

car perfume baru yang flash back our memory lane :)

kalau nak try, bole beli kat lovely lace ek. best bau dia. masa nak beli tu, nak try beli flavor lain, tapi, ni gak yang dibeli. sebotol RM16.90 saja. bau nye leh tahan sangat2 lama even tak letak pun. bau lekat kat baju sekali. hehehe..

ni je la CD peterpan yang tinggal dalam kereta. sape amik CD aku wei (spesifik nye tuju ke maklong nia dgn adel ye)

teaser sikit hujung minggu ni punya program. kak ila cakap, letak gambar nia dgn adel je kat blog aku ni. maka, letak jugak sekeping ye walaupun off topic :)

8 comments:

mrs.spicy said...

huhuhu..pernah dengar lagu mmg boleh simpan memory..tp xsangka perfium pon boleh buat org mengimbau kngn lama=p. mesti wan punya deria tajam

ada. said...

kita sama . bau dengan lagu boleh buat teringat dekat sesuatu . and perfume kereta tuh pun ada suka ! tapi ade orang tak suka bau tuh... kena bagi dekat kereta mak :)

Gieyana said...

comeyy Adel..tingin gk nak taruk wangian cenggitu tp takut pening lak..nnt leh p survey wangiannya...:D

amal_fc1303 said...

uit teringat zaman bercinta la pulak. ina tau cd tu ada lam kete klong.

nome said...

penah beli suatu ketika dulu...wangi mmg melekat ke baju...tahan lama lak tuh!

alololo...rihanna sgt comel mengenakan gaun dan topi tu...kiut miut!

@e_da said...

yani 1 jer terperasan.. tudung shawl tu sama tudung saya.. hehehhe

zura@iwan said...

wahhh....flashback masa cintan cintun dl ek...hehe

Zila Sernusi said...

Hahaha..apa lah ko ni ally...mksud akak letak pic nia n adel byk sikit...tp maknya nak tumpang glamer nia n adel pun xpe...suka sgt tgk loving couple...Hope koranng bhagia selalu...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in