rezeki aku pulak dapat nuffnang cheque

ok, sebelum tu, bed, aku mmg ada nuffnang account. kalau tak, tak leh la nak letak advert kat blog kan? ok, camne aku leh dapat cek ni?
.
2 bulan lepas, aku dapat notification dari nuffnang yang bagitau aku cash out amount ni. aku terus buzz jue tanya dia since dia selalu dapat cek dari nuffnang. jue cakap, kalau kita tak request untuk cash out, dia takkan bagi email tu. so jue takut tu spam. aku pun setuju jugak cakap dia sebab nama pun cash out kan so as requested je la.
.
dalam masa sama aku tanya adik aku si ina ni. sebab dia yang create & renovate blog aku ni. ade ke dia cash out. dia cakap takde pun. then dia cakap la ada duit dalam akaun nuffnang aku. wah, best ni. tak semena- mena ada duit kan. bukan buat apa pun.

dan tadi, cek ni sampai ke post box umah aku. adik aku cakap dalam akaun nuffnang aku ada lebih lagi. kalau kumpul kan bole dapat banyak sikit. sape pulak la yang cash out kan tu ek. pelik aku. takpe la, sebab aku pun tak cara sangat pasal nuffnang ni. sekadar letak advert kat sidebar blog je. kali ni rezeki aku lak dapat. amount mmg la tak sebanyak mana. tapi banyak la untuk aku yang tak buat apa-apa kat nuffnang ni. tq nuffnang bebeh!

20 comments:

Nurnabihah Mohd Nizar said...

wah wah..bole lah share ckit kan kak?... haha ~kenyit kenyit mata~

khairun nissa said...

boleh beli baju adel & nia pastu simpan sebagai kenangan inilah hasil blog mummy hihihihihi.. nisa punya xgerak pon kak sikit jeee...hehehhe

elani makrai said...

duit jugak tue alya...sapa nak bagi wlupon 90++ kan? hehee untung gak kan? nie bole kira duit tak perasan...bole gitew? heheh :)

fabulous.farah said...

ouh. misteri nya. sape yang cashout kan? farah sayang nak cash out. hahaha

AieZa said...

alkisah ada akaun.. ingatkan xde akaun.. pelik gak cmne xde akaun tp leh dpt cek..

rezeki ko.. xpela alya.. redha je allah nk beri.. pasni maybe ko kena alert skit la.. sbb mcm pelik lak kan cmne leh dpt cek klu tak buat cash out.. tp kira ok la asalkan cek tu atas nama ko kira ok la tuh..

p/s:total brp weh dlm akaun? sila kongsi beramai-ramai.. iskk rezeki bergolek-golek semenjak dua menjak nih.. alhamdulillahh.. ade ke yg cemburu?

fiza said...

wah allya wat tak kisah pun ader banyak duit kan..janji blog berupdate n banyak citer sensasi so ramai pengunjung duit bertambah la kan..kan..

Elyn said...

err maknanyer ko tak cash kan pun NN bagi??

Ryn said...

bulan june ni bulan rezeki nampaknya...alhamdulillah, ni namanya rezeki bergolek...hehehehe...

hope lepas ni melimpah ruah laa akaun nuffnang ko ye...AMIN...

alert jer..

MUMMYAR said...

wah..best ye alya...ala ckit pn duit gak,sapa nk bg free camtuh kan...nuffnang je....hehhe...caya lah....

suhida said...

alya,banyak gak tu ko dpt.caya la..aku pun tak sabo na dpt cek ni.huuhuh...

Mummy Zara Sofea said...

saya pun bru dpt gak..
tp sikitje, mmm..jdla..

Mummy Zara Sofea said...

saya pun bru dpt gak..
tp sikitje, mmm..jdla..

Mummy Zara Sofea said...

saya pun bru dpt gak..
tp sikitje, mmm..jdla..

LYaFRINA said...

waaa... rezeki...

lya dah cashout.. msih mnunggu khadiran cek tu... heheheh.. dlm masa 2 bln lps cashout kalo x silap...

nadja said...

wah best.. bila la giliran aku kan.. lama btui.. heheh brapa lama tgu nih..

zteesyahmi said...

ape lg..??? beli shawl! :)

nome said...

REZEKI jgn ditolak beb...MUSUH jgn dicarik..tu namanyer rezeki tuk ko sefamily mencurah2

mamashasha said...

alya..murah rezeki kau...aku rasa ko tak sign up gliteratti member kot tp ada ads nuffnang...apa pun tahniah wei 90 henggget sape nk bagi? dah dapat apa lagi kasi bank in lahh......

rezeki jangan ditolak musuh tak perlu dicari!!!!

amalina binti anuar said...

wweyh ko dh dpt dh duot nuff nie. nak gak. hehehehhe.

yantie said...

awak... nak tanya, cam ner nak add nufnang tu kat side bar erk?? saya cube cari tak jumpa la cam ner nak buat...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in