it's been a while..

salam. dah bape hari aku tak online. rasa banyak benda yang aku ketinggalan. berita pun tak sempat nak tgk. current issue lagi la kan. antaranya.
  • RMK10 mmg tak tau apa cerita. esok baru nak belek- belek. tapi yang major mak aku cakap lepas ni umur 5 tahun dah kena masuk sekolah rendah. adeh, 3 tahun lagi nia da kena masuk sekolah. camne la nia nanti masuk sekolah tekedek- kedek bawak bag dengan buku.
  • FIFA mmg tak tgk langsung. macam la tgk kan at least dpt la tgk opening.
  • cerita2 hot lagi terbaru dalam blog ni mmg banyak yang tertinggal. nanti aku jalan- jalan ye.
kami baru sampai dari kedah. will update bout that later. teaser on major event happened on my last weekend.

my sister in law's wedding.

12 comments:

khairun nissa said...

comelnye adel senyum! cepat update! lama tak membaca ni, nisa perasan semua pun pakat tak update sangat sejak ada bola... hihihi

alyyani said...

nissa : hahaha yeke? ingat tak update sebab cuti panjang. kat sini penuh dgn undangan kenduri kendara. ok2, akan update segera ye :)

ayuZack said...

amboi adel... senyum lebarr kamoo yer sayang... sweet nyer adek ipar alya.. padan la da bape ari x update blog.. sibuk kenduri rupanya.... ha da balik ni cecepat la update yer.. :)

Gieyana said...

Congrate to ur sister in law..cantik! suka ngan kalernya..purple!

suhida said...

aku pun da lama tak bukak tenet.huhuhu..da lama tak komen blog ko.bz bz bz....haih..
*comelnya adel. ibunye pun comel,pakai shawl.hik3..

fiza said...

alahai comel sungguh adel senyum..geram sungguh.Mama nia adel pun comel pakai shawl

az rina a.k.a jaijina said...

patutlah sunyi sepi jah belog alya ni, balik kampung ye rupenye..

uisk, pestime ni tgok ade senyum..mana kakak nia?

LYaFRINA said...

oloooo..luasnya senyuman adel tu.. cute... waa.alya pndaila pakai shwl... comel lote!!!

nome said...

versi pepel nampaknyer...sama kta nih beb..ekeke...apa2pun ur sis in law nampak sweet...tgklah adel tu, sonok kena pangku ngan panten...

mamashasha said...

cantek nye pengantin...
comel nye adel senyum sakan tu...
ayunye kau alya....bershawl....ecehhh

tak sabar nak tunggu citer weekend kau alya...sure meriah ni...

aku takde mood lagi nk buat entry....komen2 je dulu

Leen Die said...

lawa adik ipar ko ly..ada lesung pipit..patutlah adel pun ada..

Leen Die said...

lawa adik ipar ko ly..ada lesung pipit..patutlah adel pun ada..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in