20 june : hari bapa

late entry dari aku harini. hari ni hari bapa. pagi- pagi dah wish kat ayahanda tercinta siap MMS hadiah kitorg beli. sebab belum jumpa, 2 minggu lagi, bila jumpa dapat lah ayah hadiah tu. harap ayah suka.untuk papa nia & adel lak, apa mama bagi? kalau masa mother's day papa dah bikin mama terharu, kali ni mama nye turn lak buat papa terharu. terharu ke? i know he knew it already.

idea yang sama, nia bangun je aku soh bagi kat papa. wan pulak tgh tido lagi. ke saja2 tido tunggu nia anta kad mcm mama aritu ek. hehehe...

lenggang lenggok dia bawak bag tu nak bagi papa dia

the card untuk papa nia & adel

from us! harap papa suka :)

happy papa's day papa!

20 comments:

Nurnabihah Mohd Nizar said...

kak~ nia bawak beg kemain besar..
dalam nye kad je ke? hehe..

alyyani said...

bihah : a'ah kan, bole lupe lak nak tunjuk apa dlm tu. next entry eh. malas akak nak edit dah. ni yg nak buat teka teki lagi ni. hahaha..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

sweetnya nia bawak beg besar tu...

ayu tak der apa2 preparation pun..since baru balik holiday n at the same time aleesya lak demam...so psotpone jer lah kot..ntah2 buat tak tahu jer..ehehehe..sekadar wish jer lah hari ni..

aleesya masih demam...esok kalau tak sihat lagi bawak pi specialist/paed..

alyyani said...

ibu damia : sekali aleesya demam, teruk gak ye, hope nothing serious. nak blogging pun kureng kan? tu la, korang busy je tgk. takpela, mana yg penting di dulu kan :)

fabulous.farah said...

nia nampak excited..huhuhu..acara balas membalas=)

Nurnabihah Mohd Nizar said...

haha..tu lah~ xcited jugak nak tahu isi dalam nye ...haha..

alyyani said...

farah : give and take dalam rumahtangga. ;)

bihah : ala weh, takde yg wow pun. so so jek. :)

mamashasha said...

To wan and hj annuar happy fathers day..
Cute nye nia usung paper beg tu..alya dulu
Wan bg kad letak tapak tgn..nape tak buat ada
Chop lips ke..tak kisah la dia tau or dpt agak
Janji kita bg kan..

kak mas said...

alahai.. lenggang mak limah cik nia bawak beg besar utk papa dia ye.. cute!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

surprise yang sama... okla tue.. jue lagi la.. langsung tak hengat father's day... hahahaha..!~

alyyani said...

bed : tq bed. aha bed, tak terfikir lak aku. tp geli la aku nak buat gitu. hehehe..

kak mas : ringan je kak mas. tu yg berlenggang lenggok tuh.

jue : tak ingat gak. tp masa gi sogo aritu baru tau bape hb. tp mmg tau la bulan jue ni hari bapa :)

Online admin said...

tq alya..


happy father's day to Wan oso.. cepat tambah baby boy lak... hehehhehe.


alya, awk pegi jalan tar tu sabtu lepas ke. kite gi jugak, tp asben tgu lam keta jer.. dok dpn kamdar yg besar tu. beli shawl 4lai je, tp tk dpt dh rm5.. beli aritu 4 lai = rm30..
blh la.. nk bt basahan aje2 kan..

zteesyahmi said...

alya.. ni zteesyahmi tahu. tersilap bukak blog lagi satu ;p

nome said...

so sweet! happy fathers day tuk ayah ko dan wan! semoga menjadi papa yg cemerlang dan terbilang! ekeke....

MUMMYAR said...

sgt cute....hikhik...nia jadi posmen ek....best kan ada ank nih....pape mesti ank jadi posto...hehhe...

alyyani said...

zteesyahmi : terkejut ingat sape td online admin tuh. heheh.. hah tmbh baby boy ke? nak! tp bukan dalam masa yg terdekat ni. kalau tak pensang kitorg. huhu..

gi jln tar lagi? tp kalau perasa pattern shawl ni sama je semua kan. kalau satu design tu bole jumpa 3 4 org yg pakai serentak yg sama. hehe.. tp tak kisah la, sebab murah dan cun :)

nome : thanks nome :)

mummyar : anak jadi posto sebab nama pun hari bapa kak :)

LYaFRINA said...

SORI ALYA.. LAMBAT SINGGAH HARI NI..
NI BRU NAIK OFIS.. TD SURVEY KAPAL .. BZ Y AMAT... WAAA.. SAMA MCM ASYA BG KAD KAT PAPA ..

NANTI BILA ADEL DH BESO, KENA PREPARE 2 BARANG LA.. NANTI SAMA2 NAK BAGI.. HEHEHHEE..

HAPPY FATHERS DAY BUAT PAPA NIA N ADEL..

SEMOGA BAHAGIA SELALU..

amalina binti anuar said...

happy fathers day to abg wan..

alyyani said...

lya : ha'ah kan lya. tak terfikir lak. heheh.. tq lya :)

ina : ko msg la dia bgtau. heheh..

amalina binti anuar said...

cntik baju abg wan pakai tu. pandai ko pilih kaler. nak2 hijau kan fav kaler ko..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in