tag huruf pertama nama blog anda

tag seterusnya diterima dari puan suhida. tag ni best. tapi baru ni nak buat.

1- mesti menggunakan huruf pertama dari nama blog anda..
M - Mrs. Simplicity


image from en google. besar nye M! malas nak resize ek.

2- jawapan x boleh berulang.
baik!

1. nama anda : Mrs. Alyyani Anuar
2. perkataan 4 huruf : Malu
3. nama budak laki : Muhamad Ridzuan (nama sebenar wan)
4. nama budak perempuan : Melissa
5. pekerjaan : Mechanic
6. warna : Merah
7. sesuatu yang anda pakai : Make-up
8. makanan : Mee hailam
9. Sesuatu yang boleh dijumpai di tandas : Morning Kiss tooth brush. aci kan?
10. tempat : Melaka
11. alasan bila terlewat : Malas bangun awal
12. sesuatu yang anda jeritkan : Mangkuk! (selalu cakap ni kat adik beradik aku je)
13. tajuk filem : Miss Congeniality
14. minuman : Milk
15. kumpulan muzik : Megadeth
16. haiwan : Monyet
17. nama jalan : McAllister road kat penang
18. jenis kereta : Mercedes

Mereka-mereka yang bertuah, sila jawab ye.
amalfc_1303
lamkasorous

Sekian, tag no. 2

note : senang gak M kan? :)

5 comments:

mamashasha said...

Mak ai besau nye M kui3x..senang gak m ni most popular
Konsonan kan..hik ko dh buat ke tag abc tu? Tak pasan pun.
Mangkuk? Aku pun selalu gak tambah hayun kat belakang! Kah3x

amalina binti anuar said...

oit besor benor M nyer. xda lagi besar ker. ish ko nie bru je abeh jawap tag dh dtg yg bru lagi.

LYaFRINA said...

Miss Congeniality ---> suka sgt2 tgk lakonan sandra bullock..smpaikn lya pon berangan nk jd ejen FBI..

alyyani said...

bed : nak je tulis hayun tu tapi kurang sopan pulak. hahaha.. kalau dah geram sgt, kua la hayun tu. tag ABC tu udah aku buat bed.

ina : kalau ada besar lagi, besar lg aku nak letak. ha jawab jgn tak jawab. bukan ko ade keje pun.

lya : i like too :)

amalina binti anuar said...

ye la nnt2 la free ina jawap yer. akmal dh jawap dh sume tag ko nie. dia punya L lagi la besar kot.

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in