tag hitam manis

sungguh sibuk weekend ni. apa pun, niat weekend ni nak setel kan hutang tag. walaupun weekend dah towards the end, baru aku nak buat. tag ni aku da terima lama dari lya dan terbaru diterima dari bed. tq korang tag aku. lain kali tag lg ye. jom tgk.

motif gambar lembu ni? tak paham sangat tapi lain dari yang lain. hehe..

1. Thank & link the person that gave you the cow (jgn lupa copy picture picture sekali)
thank you lya and bed sebab tag aku. gambar sudah dicopy dan dipaste

2. Bagi balik wasiat ini kat 7 bloggers yg paling active atau 7 paling tak active
2 je la yang aku rasa paling aktif
- amalfc_1303
- lamkasorous- dia ni la yang paling aktif sangat. hahaha..

3. Bagi tau diorg ini yang diorg dapat wasiat dari org kaya kg sepening lalat
korang tgk blog aku ni korang tau lak korang kena tag ye.

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
-spend quality time with my husband and daughters
-online
-makan

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
yang tak pelik pun aku tak makan, contoh nya petai. ni kan pulak yang pelik

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
alamak, malas nak bukak fb, dalam 100 lebih kot.

7. Feveret soalan ni.. camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe..
sepupu wan a.k.a roommate aku masa kat ukm yg rekemen.

1 tag siap!

3 comments:

amalina binti anuar said...

gmbr lembu xda kaitan pon ngan soalan2 bawah nyer.

alyyani said...

ina : layan kan je lah wei

amalina binti anuar said...

tu la pasal tag nie mcm2 la diorg buat..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in