tag dari ainey

hujung minggu ni terlebih rajin online. sebab suami dan anak- anak memberikan kerjasama. boleh la ber online ye tak? tag ni baru diterima dari ibu mifzal. tag macam- macam soalan. takde topik yang spesifik. jom kita tgk.

1). Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?What will u do if u know that your friend has been back stab on u ?
buat dek je. bila dia dah bosan dia berenti la 'menikam' kan.

2). 6 orang di hati anda?6 people in your heart?
wan, nia, adel, mak, ayah, adik-beradik aku. lebih 6 nih. hehhee..

3). Anda rasa anda comel?Do u think u're cute?
tak pun

4). Single or taken?
taken

5). Blog yang anda suka?Blog that u like?
semua bloglist kat side bar saya

6). adakah bilik anda kemas setiap hari?Do u clean your room everyday?
tak

7) Lagu terakhir yang anda dengar?The last song u listening?
lagu rude boy by rihanna

8). Last text message?
dengan adik aku ina

9). Last phone call?
dengan family aku. tele-conference gitu. hehehe..

10). Hari terakhir anda menangis?Last day u cried?
masa tgk cite MY NAME IS KHAN for the 2nd time. masa dlama pantang haritu.

11). List lima color favorite anda?List down 5 of your favorite colours?
hijau, coklat, merah, putih, hitam

12). Orang terakhir anda ber-YM?The last people chat with u in YM?
dengan adik aku, ina jugak

13). Game paling anda suka?Your favorite game?
lama gila tak main game. tak tau apa game terbaru. selalu main solitaire je. ketinggalan tak aku. hahaha..

14). Adakah anda peminat MCR?
my chemical romance kan? minat bila ada lagu sedap. lagu yang paling suka 'i don't love u, like i did, yesterday' kalau gaduh, mmg layan la lagu ni.

15). Apa perasaan anda jawab tag ni?What do u feel when u answering this tag?
sangat tenang dan santai

16). Anda rasa tag ini best?Do u think this tag interesting?
not bad

Tag lagi 10 orang tag 10 other people
2 saja
amalina
akmal - ko takde cite kan, tu pasal aku bagi tag ni kat ko. keje ko buat tag je. hahaha..

nak tag 2 je lah. tq ainey sebab tag alya. nanti tag lagi ye. kalau tgh free, dengan pantas alya jawab. sekian..

5 comments:

Ibu Mifzal Arsyad said...

wah..thanks alyya..cepat siapkan tag ni..hehe..

LYaFRINA said...

heheheheh..
skrang musim tag ni berkembang.. bru2 ni tag abc.. mcm2 kan...

mamashasha said...

hahaa byk masa ko online ari ni alya..

alyyani said...

ainey : tgh free mmg laju je buat ainey :)

lya : tula, musim tag mengtag kembalu :)

bed : ater tak kemana, apa lg bed, online je la. heheh..

amalina binti anuar said...

weyh tag nie menarik. pas baca ni yg rasa nk jawap trus nie.

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in