tag 2 juta dari lya

tag yang sepatut nya kua malam tadi, baru ni nak kua. blogspot mengong! tag terbaru diterima dari lya. untuk pengetahuan, lya ni dgn aku, kami punya nama yang sama. dia ALYANI, aku ALYYANI. jom tgk apa yang 2 juta nye ni.

tq lya, bagi RM2 juta kat alya. mari kita berangan..

1. cam biasa la ckp sapa yg baik ati antor tag ni

2.tag kan kat kwn2 korng yg semestinya akan layan berangan bersama2 korng
sebab tag ni baru, aku nak tag kepada rakan- rakan ku di bawah
-ryn
-bed
-nome
-zura
-jue
-aieza
-suhida
-mel
-amalfc_1303
-lamkasorous


3.dah tag kena la jenjalan war war kan kat kwn korang kan yg korng nak bg 2 juta kat dorng
korang tgk entry ni, tgk kat sape yang kena tag, korang jawab la ye. tq! :D

4.Apa agaknya angan angan korng tu? korng berangan nak buat per ngan duit ni
2 juta? possible ke? kalau la dapat kan aku nak :
-berenti keje bukak business. nak jadi boss. mungkin bukak franchise apa- apa fas food kot.
-bagi modal kat ayah aku bukak business jugak. ayah aku nak pencen nak bukak stesen minyak. so ayah takyah kua modal. adik bagi modal ye. berangan weh!
-bagi modal kat in law aku. bukak la business apa nak bukak nak sara family.

semua bukak business ni. business minded a.k.a mata duitan la katakan. :D

5-Cuba korang cakap camner kita nak dapat duit banyak camni kat dunia reality ek
tah la. join MLM ????

sekian tag terakhir, ada lagi ke tag yang aku tak buat. bagi tau eh. tq!

3 comments:

Ju@Lucky^Mummy said...

huhuhu.. banyak nye 2 juta tuu...

mamashasha said...

alya, tq bg 2 juta kat aku...kayooooo wei....hehe MLM? byk yang kena korbankan kalau nk cepat naik...

amalina binti anuar said...

oit xabeh jawap dua tag ko tu ko dh kasi lagi. dh betmbh la keje skola kau nie. ayo2... byk2... oit 2juta nie byk kot nk buat ape ek??

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in