happy mother's day!

sekali lagi tahun ni, aku berpeluang untuk mengucapkan selamat hari ibu kepada bonda ku yang sangat aku cintai dan sayangi.

to mak, pn hajah rokiah, happy mother's day. mak the best! thank you for everything. i learn a lot from you. now i know how it feel to be in your shoes. baru 2 mak. mak lagi terror, 6 orang, pulak tu ada kembar. mmg mak kuat. you're my idol. i love you mak.

aku call mak tanya tahun ni mak nak apa sempena mother's day. mak jawab
'tak nak ape la dik, cukup lah ko doa je untuk mak' alahai, hari2 adik doa untuk mak. untuk special day ni, something special for you too. along balik dia bagi ye. :)

kepada mak mertua ku jugak, pn rohani, selamat hari ibu. terima kasih untuk segalanya. tahun ni dapat sorang lagi menantu, tahun depan insyaAllah tambah lagi cucu, bertambah meriah keluarga kita ye :)


and last but not least, to all mothers out there, happy mother's day to you too! hari ni hari kita, raikan lah dengan orang yang tersayang agar ada sedikit ingatan yang terpahat di hati. a simple wish will do kan?


dapat gift ni dari pn shida. tq so much. untuk blogger lain yang nak buat entry mother's day ni, amik gift ni jugak ye. letak kat entry korang. letak ye :)

9 comments:

mak said...

tq.dear, happy mother's day to u too is not easy to be good mum and is not easy to be what ever. jaga diri and your family.

Iryani Noor said...

happy mother's day to u too..
Jasa & pengorbanan ibu membesarkan kita & adik beradik mmg xder tolok bandingan nya kan =p...

Ezzah said...

happy mothers day utk alya!

:)

Ibu Mifzal Arsyad said...

happy mother day utk alya...

LYaFRINA said...

selamat hari ibu..
semoga kita menjadi ibu y tbaik buat ank kita.

mamashasha said...

to pn hajjah rokiah & pn rohani, selamat hari ibu...

to alya, selamat hari ibu, betul wei aku pun berperasaan yg sama sekarang baru la aku paham beratnye t/jawab seorang ibu membesarkan anak2...sama cam mak aku alya 6 org, aku yg baru sorang pun kekadang surrender tengok peell shasha....huhu

alyyani said...

mak : sama2 :)

yani : tq yani. ye betul. rasa tak terikut mcm apa yg mak kita buat kan?

ezzah : tq! happy mother's day to you too

ainey : selamat hari ibu utk ainey juga

lya : selamat hari ibu lya. ye. insyaAllah.. sama2 la kita ye

bed : tq bed, selamat hari mama tuk ko gak. yup, kita baru sorg 2 dah rasa nak surrender. ni kan diorg bole jaga 6 org. tabik spring toing2 kat mak2 kita kan?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

happy mother's day to you too alyya..so sweet pabila mak alyya pun bagi komen kat sini...

Anonymous said...

free por [url=http://pornushi.ru/english-version/extrem-sex/page-276.html]hardcore havasu torrent[/url]

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in