hadiah untuk adel

semalam, dikala aku khusyuk membuat kerja, tetiba officemate aku datang bagi 1 parcel. dengan segera aku tgk daripada siapa.

bungkusan diterima dari melaka. tgk nama tu, nilah dia pengirim dia. fidah mama adriana aku sungguh terkejut mendapat kiriman dari fidah ni. kami hanya rapat di dunia cyber je. jumpa pun belum berkesempatan lagi. mmg teringin nak jumpa.

ada present la. instinct mengatakan hadiah ini untuk adel.

tertanya bila pulak dia mintak address kat aku. dalam kad tulis dia dapat address dari entry ini. oh, tak terfikir pun orang akan amik alamat ofis aku tu untuk kirim something. thank you fidah. susah- susah aje :) apa didalam?

tadaa..adel dapat denim dress dari aunty fidah. tq again sebab mama dia sangat suka :) tengok atas meja aku tu, tinggal semua kerja, teruja punya pasal. ye, fidah, saya sgt teruja :D sebab jadi teruja sangat bila denim dress ni adel boleh pakai sedondon dengan nia tau. nia pun ada denim dress yang lebih kurang sama jugak.

ni nia punya. t-shirt nya kaler merah. adel punya kaler putih. tapi lebih kurang sama kan? denim dress ni opah nia bagi masa pergi turkey aritu.

nia pernah pakai baju ni sekali. masa meraikan kemerdekaan aku habis pantang haritu. lepas ni boleh pakai kan untuk adel sekali :)

tq so much aunty fidah!!!

oh, kasi promo sikit, fidah ni tauke online butik ni. sila singgah ye. :)

to fidah, ada rezeki, kita mesti jumpa ye :)

15 comments:

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

surprising untul adel..!!~ hehe... best tueee..

fazdarazat said...

wah murah rezeki adel.tgk la tu dia senyum.lesung pipit tak ingat.geramnya aku tgk baju bb girl.comel2.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang cun lah denim dress tu...rezeki adel...

hahaha..kalau dah dua2 gigirl...mesti selalu nak sedondonkan mereka kan...nanti adel besar sikit, mulalah org tanya " kembar erk?"..

LYaFRINA said...

wowww..bestnyer adel..dah rezeki tu.. mmg comel pon skirt denim tu.. sgt2 comel

Elyn said...

cantik baju anak2 pompuan ek.... jeles aku tgk ehheheh

Ezzah said...

waahh..rezeki adel! murah rezekiii.. :)

cantik dress tuh! :)

ayuZack said...

murah rezeki adel..
alhamdulillah...

boleh sedonden ngan kak nia.. :)

Ju@Lucky^Mummy said...

seronok nye adel dpt hadiah....

AieZa said...

bestt tuu dpt present lg.. leh pakai sedondon dgn nia..

Drama Mama said...

seronoknya dapat hadiah dari blogger. cantik dress tu..boleh la jenguk butik kawan u tu. :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

fabulous.farah said...

huhuhu..cantik gaun tu..murah rezeki la aqel

Chik Na said...

bertuah sungguh adel ni ..dapat surprice hadiah.. cantik denim dress tu..sure cute bila adel pakai nanti ;-)

nome said...

suwit dress denim adel..nia pun lawa gak...sedondon leh pakai kalau kuar nnt...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

cute la baju tu.. aku pun soka

mamashasha said...

cantek nye dress tu, murah rezeki adel dpt present...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in