she's in the top 20!

contest yang pertama kali nia join, telah membawa nia dishortlist kan menjadi top 20. congratulations to nia! i have nothing else to say. mmg aku suka tgk nia senyum. apetah lagi kalau dia gelak2. rasa bahagia dan hilang segala masalah dalam kepala.

pemenang top 3 belum dipilih. tapi aku da ade top 3 yang aku rasa layak menang. so, congrats to all the winners . to nureen & ariana as well. 2 tu je aku kenal. yg lain tak familiar.

gambar ni yang terpilih. dan ini antara calon yang telah disenarai pendekkan. berbekalkan sebatang gigi, nia telah berjaya mencairkan hati juri. heheheh...

more details click here...


rasa macam masuk beauty pageant nye contest je sebab contest ni kemain glamour lagi. heheeh..

19 comments:

Ryn said...

CONGRATSS NIAA!!!!!!

daku tompang hepi...hehehehe..

Ezzah said...

waaahh...
congrats to nia! :)

Nana Aziz said...

waaa..thniah..same la ngn ariana msk dlm list top 20 gak..hehe..rejeki mrk..

mamashasha said...

CONGRATS nia...you go girl....

zura@iwan said...

congratss to Nia yer....

insyaAllah rezeki menang yer nnti..

fazilzura said...

TAHNIAH BEB

Chik Na said...

Tahniah Nia.. memang gambar tu cute pun ..

ibu damia said...

congrat Nia .....rezeki Nia walaupun first time masuk contest...
kali ni bukan rezeki aleesya n ayunie...

mrS May said...

tahniah nia........
hihihihi mmg layak pon sbb mmg chumelll

elani makrai said...

congratz to nia sbb yang tukang senyum. & congratz to alya sbb berusaha nak bagi nia menang sumting. memori nie hehee

tapi nie mmg sweet pn senyuman dia.

p/s: nia, nanti dah besar jgn lak jual senyuman nanti banyak boys cayaq noooo...hehee melt macam butter hehee...

LYaFRINA said...

congratssssssssss... NIA... GIGI yang mmg cun tu... bisa mcairkan si penganjur..

azyyati anuar said...

kompem nia menang...hehe....thanx to orang yg tgkp gmbr nia...nia menang nti, blnje mak long mkn...sbb bg sokongn luar dan dlm ni..hehe

ainal said...

nia ade chance lg ke nk jad top 3 ni or dh cnfm nia no 15 2?

[I][T][A] said...

Tahniah nia... harap nia dapat top 3 plak... :)

Ibu Mifzal Arsyad said...

wah..tahniah nia..hopefully dpt top 3 n seterusnya winner..aamminn

alyyani said...

ryn : tq ryn. aku pun tumpang glamour jap. heheh..

ezzah : tq aunty ezzah - from nia

nana : aku tgk gmbr ariana tuh mmg tau confirm dia menang. sebab senyuman dia cantik. steady je posing nye..

bed : tq aunty bed! girl power! :D

zura : tq zura. insyaAllah kalau ade rezeki :)

alyyani said...

fazilzura : nia, aunty zura ckp tahniah! :D

chik na : tq kmas, mmg credit to photographer tu la dpt capture gmbr tuh :)

ibu damia : tq ayu. takpe, aleesya tuh da banyak kali menang contest :)

mrs may : tq ye! :)

nurin : tq nurin. mmg liat nak masuk contest ni. tp memikirkan ade gmbr dia yg kawan alya amik, try my luck je la. dpt top 20 da kire ok kan?

p/s : skang nak sengih2 gitu takpe. tapi besa sok dok sengih2 gini, org ckp gatai pulak, mmg nak kena la dgn mama dia :)

lya : hahah.. tq lya. tu la, berbekalkan gigi sebatang tuh. tu pun baru je kua gigi tuh..

along : tu la, thanks to aneng amik gmbr ni. belanja ko? bg sokongan luar dalam? bila masa tu? hahah..

ainal : top 3 belum dipilih lagi. ni baru dishorlisted...

ita : tq ita! :)

ainey : aminnn ainey :)

Elyn said...

cayalah nia!!

alyyani said...

elyn : :D

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in