14 November setiap tahun...

hari ini, 14 November, adalah salah satu dari tarikh penting dalam hidup aku. harini merupakan hari lahir mak aku yang tercinta puan hajah rokiah mustafa. harini genap mak aku berusia 52 tahun. muda lagi. ade 6 tahun lagi nak pencen. :)

"utk mak, adik ucapkan selamat hari lahir, semoga diberikan kesihatan yang baik, sentiasa dimurahkan rezeki, dan dipermudahkan segala urusan. terlalu banyak jasa dan pengorbanan mak yang takkan dapat adik balas sampai bila- bila. adik sayang mak!"

ibu kepada azyyati, alyyani, ainal, akmal, amalina & asyran. opah kepada satu2 nya cucu (setakat ini) kepada rania ayesha. mertua kepada ridzuan. :D gambar ni masa aku bertunang pada 5/5/2007. tgh tunggu rombongan wan sampai :)

19 comments:

mai a.k.a ibu leya said...

happy birthday 2 ibu alyya.. :) mak kita kongsi bulan lahir yg sama laa..

elani makrai said...

heheee....selamat hari lahir ibu alya...semoga semua doa alya kepada mak alya dikabulkan...aminnnn~

p/s : maknanyer ammar officially 1yr 3mths old today...

zura@iwan said...

slmt hari lahir utk mak ko yer...

mak ko sm umor ngan mak haku la..hehehe...mak aku bln 10

ko iras muka mak ko yer..

cik mas said...

samala dengan berday anak buah kita. tapi dia baru 18 taun la.. :)

amalina binti anuar said...

mak happy birthday.

ibu damia said...

happy birthday to your mum....semoga rahmat sentiasa melimpahinya.....


sama muka ibu alyya dan alyya....yg tak tahan tu muka org yg bakal tunggu rombongan tunang tu sopan jer ...ala2 gadis melayu gitu..

Gieyana said...

hepi besday utk mak ko yer..:)

mamashasha said...

selamat ahri jadi to opah nia...semoga panjang umo & murah rezeki....wah gambo tunang eh? baper umo ko time tu alyya?

alyyani said...

mai : yup. tp mai dpt celebrate mak mai nye bday kan? :)

nurin : tq nurin. maknanya bday ammar 14/8 la kan? :D

zura : tq2!. yeke? tahun merdeka la mak kite kan? mmg sama kan muka kitorg? :)

cikmas : yeke? cousin kitorg pun ade sorg bday dia 14hb gak arini

ina : ko wish tepat kul 12mlm td kan?

ibu damia : tq ayu...mmg sama kan? hehe...hahaha...da pakai cmtu dgn make up kena jadi besopan la kejap :)

gie : tq gie :)

bed : tq bed! ha'ah bed, masa tu umor aku 25 tahun. tunang kejap je :)

LYaFRINA said...

hepy birthday to opah nia... ehh.. lain la muka alya bila makeup.... body alya masa tunang n skarang still maintain... ape petuanyer???? bg sket???

Chik Na said...

hepi besday to ibu alya .. moda dirahmati allah selalu.

~Firsya~ said...

hepy besday f ur momsmoga panjang umo & dilimpahkan rezeki yg berpanjangan...amin...

faizlaster said...

akmal cakap dia orang petama wish..betol ke x,x tahu la...haha

[I][T][A] said...

Selamat hari lahir buat ibu alyya.. semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan mencapai segala yang dihajati..

nome said...

fewittt!!! cunnyer awek yg nak bertunang tu? skrg ni udah jd mak org dah...tp masih cantek gitew...apa2pun epi belated besday to ur mum....

Nana Aziz said...

hepi besady to mak ko aly.. rmi tul lahir bln 11 ni.hehe..nyway umr mak ko same la ngn mak aku..hehe...

Elyn said...

eh tu ko ek?? lain nyer muke ko. nape ek?? cun sgt kot smp aku tak kenal heheheh

Ryn said...

lainnya muke ko alya...muke versi 2007 eh..hehehe...neway,

Happy Belated beday to Mak Alya!

alyyani said...

lya : tq2! still maintain ke? skang da jauh beza. tp impian nak balik ke asal. masa time tunang tuh :)

chik na : tq k.mas..

firsya : tq kiela!

faizlaster : yeke org 1st? adik kitorg ina kot org 1st. akak no 5 yg wish sebab udah tido awal :)

ita : tq ita...

nome : kalau dah make up cantik la skit. cuba kalau tgk aku skang ni, menakutkan. hahah.. tq nome!

nana : tq! mak kite tahun merdeka la kan? senang ingat umur. heheh...

elyn : aku la beb.. takde nye cun. aku tak suka make up aku masa tunang tu. lain macam je tau

ryn :versi 2007 & versi make up! tq beb!

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in