tag 18 - 28 soalan dari tinie

tag yang paling banyak soalan tapi tak la pressure nak menjawab. mari kite tgk..

1. bekas kekasih saya adalah...
raja nazrin sebab dia da kawen dgn zara. huhu...

2. saya sedang mendengar...
bunyi aircond

3. mungkin saya patut...
keluar lunch sekarang

4. saya suka...
orang yang suka saya

5. sahabat- sahabat saya...
kebanyakan nye perempuan

6. saya tak faham...
bahasa lain selain dari bahasa melayu dan inggeris

7. saya kehilangan...
sedikit kebebasan berbelanja sejak berkahwin. hahaha...

8. ramai yang berkata...
nia macam muka papa dia

9. cinta itu adalah...
bukan semuanya indah

10. disuatu tempat, seseorang sedang...
khusyuk membuat kerja. khusyuk ke?

11. saya akan cuba...
mengemas meja saya sebelum bercuti sampai isnin nanti

12. telefon bimbit saya...
nokia express music & nokia (2 2 pun tak tau ape model)

13. ayat selamanya membawa maksud...
tiada penghujung

14. bila saya terjaga...
saya mesti tgk nia

15. saya paling meluat...
orang yang merasakan dirinya betul tapi sebenarnya tak

16. pesta / parti adalah...
tempat berkumpul dan bertemu rakan- rakan / kaum keluarga

17. haiwan yang paling comel pernah saya temui...
saya tak pernah merasakan haiwan itu comel. kejam ke?

18. peringkat umur yang paling menyeronokkan...
sepanjang di universiti 19 - 23 tahun

19. hari ini...
hari jumaat

20. malam ini saya akan...
masak sup ayam dan ikan kerisi masak berlada

21. esok pula saya akan...
ke majlis pernikahan sahabat saya dan terus ke kedah

22. saya betul- betul inginkan...
camera baru tapi niat terpaksa ditahan sebab nak beli rumah. haii...

23. ketika anda lihat wajah anda dihadapan cermin pagi ini...
eye bag makin ketara sebab lately nia bejaga malam kerap

24. pusat membeli belah @ arked permainan...
pusat membeli belah

25. makanan barat @ jepun...
barat

26. bilik terang @ gelap...
terang. aku takut gelap

27. makanan segera adalah...
lazat tapi tak berkhasiat

28. ayat terakhir yg anda telah katakan pada sesorang...
nor, jom!

29. siapa yang ingin anda tag...
amalina
akmal
nurin
wanie_putra
strawberi
gieyana

5 comments:

strawberi @ mamadira said...

wakaka..kena lagi..

tag yg dulu pun x siap lagi...
bercinta betul nak siapkan

alyyani said...

strawberi : ha, bila nak buat? buat tau!

amalina binti anuar said...

tag sudah dijawap.

azyyati anuar said...

ikan kerisi masak belada? ko masak ke beli? ni ikan yg mana satu ek?

alyyani said...

ina : da tgk. da x aktif ber blog ko skang ni. study ke?

along : ala, ikan yg banyak sisik yg colour merah tu la. bukan ikan merah...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in