tag 17 - keychain from nurin

harini aku sangat malas buat kerja. disebabkan manager aku bercuti. maka aku nak langsaikan hutang2 tertunggak.

ini la tugasan nya...

1. ambil gambar keychain yang ada pada kunci kereta / moto / van / lori atau apa- apa sahaja kenderaan. (kunci rumah / office tak aci ok)

ni la la kunci dan keychain di kunci aku. kunci rumah pun attached sekali dgn kunci kereta.

2. buat ulasan lanjut tentang keychain korang.

keychain ni pemberian ex-manager aku masa dia balik kejap dari united kingdom dulu. masa tu tahun 2007 kot. so layak la keychain ni da mcm berkarat je kan. hehehe...

3. nyatakan juga jika ada memori atau kenangan indah pada keychain tersebut.

memori takde. kenangan terindah pun takde. tapi aku pakai keychain jenis macam ni sebab wan pun pakai keychain jenis mcm ni jugak. sebab dia suka gantung kunci kete kat seluar dia. tu pasal keychain tu fungsi dia bole gantung kat seluar. so, aku pun mula terikut style dia tuh. senang nak amik tak la kena geledah handbag yg da sedia ade mcm2 benda tuh...

note : nurin, selesai hutang. tq sebab tag kite..

2 comments:

azyyati anuar said...

ni x de org komen..aku la yg komen..hehe

key chain aku skali ngn kunci kereta...key chain ketip kuku...orng langkawi bagi..sng sket bwk skali kalau kuku panjang..huhu

alyyani said...

along : tu pasal kuku ko tak pnh panjang ek? aku pun kena letak nail clipper la kat key chain aku gak..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in