lin's wedding...

ni bukan weekend lepas punya cerita ek. ni last 2 weekends punya cerita. penat amik gambar kena la tunjuk. tak kan la nak perap dalam hard disk je kan. kalau kata nak cuci gambar2 tu, tak penah la kan. so, share kat sini je la ek.
.
hari sabtu sebelum balik ke kedah, kitorg singgah di majlis kawen kawan aku, lin.lengkap la 4 serangkai da kawen semua. ita, kak ju, lin & aku. disebabkan nak balik ke kedah, kitorg pergi majlis nikah nye saja. majlis nikah pun da nak tgh hari masa tu.
.
lin yang dulunya sangat ramai 'kawan' akhirnya mengakhiri zaman bujang dgn azizi. untuk lin, semoga ko bahagia hingga akhir hayat dan selamat menempuh alam rumah tangga..... ko la pengantin yang paling cool haritu. rilex je. jom tgk gambar pengantin.....

us with the bride. lin ni mmg tinggi orangnya. tak pakai kasut lagi ni, kalau pakai kasut, confirm dia curi limelight aku. hahaha... yela, da dia pengantin kan.. gambar sebelum dinikahkan..

hantaran dari pihak perempuan..

tengah dengar tok kadi berkhutbah. saat sebelum bergelar isteri. aku dgn nia time jadi pengapit bidan terjun kejap sebab pengapit nya tak sampai lagi. hehehe... tapi masa nia menangis, terpaksa tarik diri. mmg dia nangis pun... dengan sekali lafaz, lin sah bergelar isteri azizi..

time ni aku tgh makan, nia da bad mood. cuaca panas dah time ni. kitorg pun yang buat macam rumah sendiri siap dok kat sini lebih 3 jam kot. hahaha...

kawan nia, adriana farisa suda sampai. tapi nia da mogok2 time nih. kitorg telah diarahkan oleh pengantin utk memakai baju mengikut tema. colour pink. tu pasal sedondon. heheh.. same goes with risa & nia..

inilah dia jejaka yang berjaya menambat hati lin. en azizi. malu2 orang nye. pendiam je bila dgn kitorg...

da pakai cantik2, sedondon pulak tuh, wajib la amik gambar atas pelamin. pelamin nye cantik, ada sangkar burung lagi...

bergambar sebelum pulang ke kedah. nia begitu teruja tgk bunga2 berjuntai itu...

4 comments:

azyyati anuar said...

padanla sume pakai baju pink...

nia..cpt2 sket jalan..nti mama x larat nk dukung dua2 pulak...hehe...

congrats lin n azizi...moga kekal sehingga ke akhir hayat...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

erm... xdapat bayangkan lagi kalo iman pun skali kena pakai PINK.. hehehe..

alyyani said...

along : ikut tema weh, kitorg kan nak glamour gak. hahah..

jue : tak dapat bayangkan gak nih. kalo baju melayu ok kot, tp kalo baju lain, tak yah la kot. heheh..

Jiey^Mien said...

nia nih asyik jenjalan je.. jeles mokcik jiey nih

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in