last weekend...

camne hujung minggu korang? hujung minggu kami sekeluarga baru- baru ni agak meriah jugak. walaupun dengan kami ber-3 sahaja. walaupun keluar depan rumah jek. atau walaupun duduk lepak kat rumah saja. antaranya..
  • dinner sempena good news yang aku dapat jumaat lepas. unexpected! sangat sangat bersyukur...
  • 3 movies in a row + dapat grey's anatomy season 5 part 2 (kak zura, bila mau bagi part 1 nih! da balik dari bandung ke belum??)
  • wedding at cheras
  • famili aku datang rumah
  • learning more about properties.
will update more soon.. agak sibuk minggu ini...

saya suka hujung minggu.. saya tak payah pergi sekolah.. saya bole lepak dgn mama & papa.. saya boleh cover satu rumah. sekali lagi, muka saya menyembam ke lantai sebab cubaan memanjat yang tak jadi..

senyuman cari makan namanye.. kalo mama dgn papa tgk terus tak jadi nak marah..

nia sedang mengasah skill merangkak nia..sebab nia da boring meniarap..

special note : untuk wanie, mama najla, mintak maaf sangat2 sebab tak dapat ke sambutan hari lahir najla. parent datang dari perak..ade rezeki, nanti kite jumpe ye wanie..

12 comments:

Gieyana said...

apa yg gd news tue..x nak share ker?heheheheh...

Elyn said...

haah gud news apa tu share la!!!

nasz said...

gud news??

alyyani said...

gie, elyn, nasz : definitely bukan pregnant! hehehe... kan plan 2011. :D

Jiey^Mien said...

Ly, ari tu kata nak discuss ngan wan 2010.. camne nih?

alyyani said...

jiey : aku da nego la dgn wan tu nak 2010. tp kena postpone smpi 2011 la jugak. memandangkan nak beli umah. nanti budget berlari lari. tak tekeja weh!

lamkasorous said...

skema plak aku nengok rambut nia mcm tu..... mcm budak baik.... hehe

ainal said...

muka nia cam lisa la tym pose senyuman cr mkn 2! huhu..

alyyani said...

akmal : ape mcm budak baik? mmg budak baik laaa

ainal : a;ah kan, sebab lisa kalo senyum kemain lebar lg senyum dia tuh..

alyyani said...

akmal : ape mcm budak baik? mmg budak baik laaa

ainal : a;ah kan, sebab lisa kalo senyum kemain lebar lg senyum dia tuh..

elani makrai said...

amboi nia, gambar senyum lebar tue mcm gambar tok carik jodoh heheee...

sweeettt sgt tau :D geram kt nia...

alyyani said...

nurin : antara gambar nia yang paling alya suka. suka dapat capture dia senyum gitu ;)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in